PIZZA PECE

KÁMEN • ŠAMOT • KOV

Řemeslné spojení materiálů » kámen • šamot • kov získáte nejen originální vzhled, extrémní odolnost a 100% funkčnost dokonale izolované pizza pece, ale také příjemě strávené chvíle při jejich širokém využití.

S CHUTÍ DO TOHO!

Přibližně za hodinu a půl teplota v peci dosáhne 300-350°C (šamotová klenba v peci zbělá) » čas na pečení pizzy a tenkých pita chlebů.
Po 3 až 4 hodinách je v peci stále 200-250°C » čas vhodný na pečení chleba, masa, ryb, zeleniny atd.
Při teplotě 180°C » čas na koláče a pečivo.
Zbytkové teplo 40-60°C » čas na sušení hub, ovoce a bylinek.

  • odlonost kamene
  • žáruvzdornost materiálů
  • 100% izolace pece
  • jedinečný styl pečení
PIZZA PECE
PIZZA PECE
PIZZA PECE
PIZZA PECE
PIZZA PECE
PIZZA PECE
PIZZA PECE
PIZZA PECE
PIZZA PECE
PIZZA PECE
PIZZA PECE
 

Prohlédněte si fotopáspizza pece a nahlédněte na další projekty KÁMEN • ŠAMOT • KOV ↓↓↓

Napište mi / ptejte se

Richard Voňka – kamenictví & sochařství
Office, showroom, workshop
Dálnice D1 EXIT 90 Humpolec

+420 737 975 955

IČO: 63560135

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona od 13.5.1996. Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Městský úřad Humpolec.